Kerstmarkt Brugge

Kerstmarkt BruggeDe kerstmarkt in Brugge is een belevenis. Niet voor niets wordt Brugge het “Venetië van het Noorden” genoemd. Geniet van een wandeling langs de reien en de kerststalletjes en proef de sfeer van het karakteristieke Brugge.

In de maanden november en december is de stad versierd met duizenden twinkelende lichts, kerstbomen en geur van dennenbomen. Slenter langs de vele kraampjes en doe inspiratie op voor de kerstcadeaus of de kerstversieringen voor dit jaar.

Boek snel voor de leukste kerstmarktarrangementen in Brugge!

Openingstijden Kerstmarkt Brugge

24 november – 2 januari 2013
maandag t/m vrijdag 11:00 – 22:00 uur
zaterdag en zondag 11:00 – 23:00 uur

Uitzonderingen:
24 december geopend tot 18:00 uur
25 en 26 december gesloten (winters vertier en horeca op Vrijthof wel geopend)

De stad Brugge biedt een historisch centrum met een levendig centrum. Geniet van een romantische tocht met paard en wagen door de stad of gaat u shoppen in de vele leuke winkelstraatjes zoals de Grote Markt, Zilverpand, Steenstraat, Noordzandestraat of Stevinsplein? Volop gelegenheid om te genieten. De sfeervolle markten zorgen voor een heerlijke citytrip naar deze kerstbestemming.

Tip: Extra koopzondagen zijn tijdens de maanden november en december ingepland!

 

Specials aanbiedingen tijdens de kerstmarkten in Brugge!

KerstShoppen en overnachten in Brugge vanaf € 39,- p.p.

Brugge – Thalys / InterCity Brussel – Reisduur 3,30 uur Treintickets van € 43,80

Busreis: 3 dagen busreis Kerstmarkten Belgische steden met Peter Langhout Reizen vanaf EUR 149,- p.p.!

 

 

 

Hotel

Hotels nabij de kerstmarkten in Brugge

Kijk hier voor meer informatie naar Kerstmarkten Brugge! Hotels Kerstmarkten Brugge – Hotels nabij kerstmarkten in Brugge – Overnachten nabij kerstmarkten Brugge Aanbiedingen, tips en hotels voor kerstmarkten in Brugge. Kerstmarkten2013.nl zet alles voor u op een rij! U vindt op deze pagina alle hotels nabij de kerstmarkten in Brugge. Kerstmarkten2013 vergelijkt verschillende aanbieders zodat …

Bekijk pagina »

Busreizen naar de kerstmarkten in Brugge

    Kijk hier voor meer informatie op Kerstmarkt Brugge! Bezoek de kerstmarkten in Brugge – Busreis en overnachting nabij de kerstmarkten in Brugge Aanbiedingen van busreis naar kerstmarkten in Brugge. Kerstmarkten2013.nl zet alles voor u op een rij!  

Bekijk pagina »

Treinreizen naar de kerstmarkten in Brugge

Kijk hier voor meer informatie op Kerstmarkt Brugge!     Treinreizen naar de kerstmarkten in Brugge – Treinreis en overnachting nabij de kerstmarkten in Brugge Aanbiedingen, treinreizen en hotels voor kerstmarkten in Brugge. Kerstmarkten2013.nl zet alles voor u op een rij! U vindt op deze pagina alle treinreizen naar de kerstmarkten in Brugge. Kerstmarkten2013.nl vergelijkt …

Bekijk pagina »